København S · Islands Brygge 32A, 6. 656.

Kontant kr 4.650.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 109 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1963
Sagsnummer: 10174537
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 235.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

20.823
Ejerudgift pr. måned: 3.403
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

17.666

Beskrivelse

UDSIGTSLEJLIGHED – kæmpe terrasse og uhindret udsigt udover Amager fra både stue og værelse.

Gemini Residence er oprindelig opført i 1963. 2 kæmpe kornsiloer knejser majestætisk på Islands Brygges havnefront. De 42 meter høje siloer blev i 2005 totalt ombygget af det hollandske arkitektfirma MVRDV, og fremstår i dag som et arkitektonisk kendetegn i havnebilledet. Luksuslejlighederne har et helt specielt udtryk og indretning, som bør opleves. Islands Brygge er absolut et af Københavns mest attraktive byområder. Her finder du masser af gode spisesteder, små specialbutikker, skole og daginstitutioner, dagligvarebutikker samt indkøbscentret Fisketorvet lige på den anden side af Bryggebroen. Desuden er der koncerthus, kulturhus og masser af kulturelle arrangementer samt gode offentlige transportmuligheder i form at metro og busforbindelser.

Her får du den mest guddommelige og uhindrede udsigt – lejligheden byder dig velkommen i entréområdet med store indbyggede skabe og allerede her fornemmer du udsigten. Lækkert badeværelse med pæne fliser, gulvvarme, separat bruseniche og vaskesøjle. Går du videre åbner lejligheden sig i fulde drag med en kæmpe opholdsstuestue i åben forbindelse med køkken og med fri og mageløs udsigt udover Amager fra de store vinduespartier. Lyst køkken med masser af skabs- og bordplads og alt i hårde hvidevarer. Fra stuen udgang til den store terrassealtan på ca. 30 m², svunget rundt om lejligheden. Du vil elske at nyde aftensmaden, cocktailen eller blot venners tilstedeværelse på dette spot. Rummeligt soveværelse med udsigt og god skabsplads.

Desuden eget pulterrum og brugsret til en P-plads i kælderen.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger