København S · Holmbladsgade 7, 2. th.

Kontant kr 3.475.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 93 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1911
Sagsnummer: 10170293
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 175.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

15.845
Ejerudgift pr. måned: 2.713
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

13.353

Beskrivelse

Total indflytningsklar 3-værelses (opr. 4-vær.) med herskabspræg, luksus køkken og badeværelse – TRYGHEDSKØB

NB – Sælger fremviser selv boligen og al henvendelse om fremvisning skal ske til sælger på mobiltelefon 20743361 – mail: quyenltr@gmail.com – NB

Her får du en indflytningsklar og velindrettet familielejlighed i en velstyret og velordnet ejerforening, der løbende er vedligeholdt med nyere tag, faldstammer og nye termovinduer – alt med respekt for ejendommens stil. Beliggenheden får du ikke bedre med små specialbutikker overalt, Amagercentret samt metro og bus udenfor døren. Glæd dig samtidig over et skønt gårdmiljø, fællesvaskeri og lave ejerudgifter.

Lejligheden står i flot stand og indeholder: Rummelig entré. Lækkert lyst og nyere køkken/alrum med hyggehjørne og alle hårde hvidevarer. Flot og stort badeværelse med separat bruseplads og fliser. 2 smukke stuer en suite adskilt af flotte fyldningsdøre. Skønt soveværelse mod gården og med oceaner af skabe på den indbyggede skabsvæg.

Endvidere højt til stuklofterne, plankegulve, nyere elektricitet, hvide vægge/lofter, termovinduer og masser af charme.

Her får du ekstra tryghed – sælger tegner i forbindelse med handlen en 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker sælgers ansvar for evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere