København S · Gerbrandsvej 10, 1. 3.

Kontant kr 1.545.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 48 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1934
Sagsnummer: 10180342
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 80.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.952
Ejerudgift pr. måned: 2.227
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

5.896

Beskrivelse

Lys og rummelig 2 værelses – ideel som begynderlejlighed og med mulighed for vestvendt altan.

Perfekt beliggenhed ved Sundbyvester Plads, tæt på offentlig transport på og gode indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet. Ejendommen har termovindue, fjernvarme, kabel-tv/internet. I ejerforeningen er der brugsret fælles cykelrum, vaskekælder og kælderrum. Der er ydermere snak om altaner i foreningen.

Man træder ind lejlighedens gode fordelingsentré, hvor der både er adgang til soveværelse og stuen. God opbevaringsplads til overtøjet og sko.
Stor lys stue med plads til sofaområde og spisebord. Fra stuen er der yderligere adgang gennem franske døre til det rummelige soveværelse med plads til seng, garderobe og skrivebord. Lyst køkken hvor underskabe fra Kvik er skiftet i 2013. Rigtig god skabsplads og spisekrog til to. Rummeligt badeværelse med nyere toilet, god bruseplads og pæne lyse fliser på vægge og gulv.

I hele lejligheden er der gennemgående plankegulve og termovinduer fra 2009.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger