København S · Englandsvej 12B, 4. TH.

Kontant kr 2.475.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 69 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1935
Sagsnummer: 10182565
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 125.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

10.928
Ejerudgift pr. måned: 2.766
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.293

Beskrivelse

I gedigen rødstensejendom med yderst central beliggenhed på Amager, tilbyder vi nu en kæmpe stor 2V med penthouse-tendenser. Med ugeneret beliggenhed på 4. sal, får du følelsen af at være væk fra det hele, og alligevel med kort afstand til Amagerbrogades livlige café- og handelsliv med små specialbutikker. Derudover er der kun en rask cykeltur til Strandparken, adskillige uddannelsesinstitutioner, Københavns centrum og Amager Fælled. Ejendommen er gennem årene vedligeholdt, ligesom der er en løbende opsparing i foreningen til fremtidig vedligehold. Der er et hyggeligt nyrenoveret gårdmiljø, eget pulterrum samt cykelkælder.

Lejligheden fremstår i fin stand, og indeholder: Skøn velkomstentré, bl.a. med vaskemaskine. Rummeligt badeværelse med brus. Lyst og hyggeligt køkken med god skabsplads og kig til det grønne gårdmiljø. Stort soveværelse med rigelig plads til dobbeltseng, skab og hvad du ellers har brug for. Pragtfuld opholdsstue med lige den ekstra plads samt den smukkeste udsigt udover Eberts Villaby, Amager og nærmest hele verden.

Du kan ligeledes glæde dig over hvide vægge/loft med filt, flotte trægulve, nyere elektricitet, termovinduer og billig varme. Derudover er der billigt fibernet med i ejerudgiften.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger