København S · Brigadevej 20A, 2. th.

Kontant kr 1.995.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 51 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1924
Sagsnummer: 10170494
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 100.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.306
Ejerudgift pr. måned: 2.514
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.724

Beskrivelse

Sublim beliggenhed allerførst på Amager! Her er du tæt på alt i København.

2 værelser og et køkkenalrum med kun 2 minutters gang til Metro og Amager Centret, men på hyggelig og stille gade. Du kan cykle til city eller den nye strandpark på kun et øjeblik. Kort sagt: en efterspurgt lejlighed lige midt i smørhullet.

Charmerende ejendom, pænt istandsat – med blandt andet nyere tag samt hyggelig fællesgård og fællesvaskeri. Lejligheden ligger i baghuset og er derfor ugeneret af trafik ogstadig med masser af luft og lys ind ad vinduerne.

Lejligheden er løbende renoveret og køkkenet er åbnet op, så man nu har et køkkenalrum med plads til spisebord. Denne bolig er ideel som delebolig, da der snildt kan bo to studerende med et værelse hver, og et fælles køkken alrum. Køkkenet er pænt og rummeligt med vaskemaskine.
Badeværelset er bygget op med pæne fliser på gulv og væg med seperat bruseniche.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere