København S · Brigadevej 12, 4. th.

Kontant kr 1.630.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 40 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1898
Sagsnummer: 10183674
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 85.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.201
Ejerudgift pr. måned: 1.777
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.124

Beskrivelse

I hyggelig ejendom fra 1898 med al den charme det bringer med sig, ligger denne lyse penthouse 2V øverst oppe. Ejendommen ligger helt i top på stillevej på indre Amager. Her er du således tæt på metro, Amagerbrogades hyggelige specialbutikker, City og Islands Brygge. Foreningen har besluttet at renovere facaden, hvilket forventes at starte op i løbet af kort tid. Til ejendommen er der ydermere en dejlig brostensbelagt gård og et fællesvaskeri.

Lejligheden fremtræder i pæn stand og indeholder: Entré med plads til overtøj og sko. Rummeligt badeværelse med separat bruseplads. Lyst nyere køkken med god skabsplads og de nødvendige hårde hvidevarer. Skøn vinkelstue med fin plads til sofaarrangement og spisebord. Soveværelse med plads til seng og klædeskab.

Endvidere får du smukke fritlagte bjælker i stuen, lyse plankegulve, lyse vægge, termovinduer og brugsret til et loftrum.

En lille perle af en lejlighed med den helt rigtige beliggenhed og stand.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger