København S · Bøhmensgade 1, st. th.

Kontant kr 2.145.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 56 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1938
Sagsnummer: 10171511
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 110.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.736
Ejerudgift pr. måned: 1.561
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.191

Beskrivelse

Er beliggenheden vigtig for dig? For nu kan vi byde på en 2 værelses dele-lejlighed i Holmbladsgadekvarteret! Lave ejerudgifter og ingen fælleslån.

Her er du både tæt på Amagercentret, metro, caféer m.m. men på en rolig sidegade uden trafik-støj og forbigående.
Ejendommen er opført i 1938 og har i løbet af de seneste 10-12 år fået lavet nyt tag og vinduer. Desuden har man brugsret til kælderrum, dørtelefon og en istandsat gård.

Allerede når man træder ind i entreen kan man fornemme at der er kræset for detaljerne. Lejligheden er nøjsommeligt istandsat og byder på et virkelig flot badeværelse med fliser på gulv og væg, lækkert køkken med spiseplads og udsigt til gården. Køkkenet har desuden både nyere køle/frys og lille opvaskemaskine. En dejlig lys stue og et stort og rummeligt soveværelse med gården. Er oplagt til delelejlighed. Både gulve, vægge, el-installationer og paneler er istandsat.
God gennemstrømning af lys i hele lejligheden, da der hverken fra soveværelset/køkken eller stuen er høje bygninger på den anden side.

Alt i alt en lejlighed med masser af charme og lige til at flytte ind i. Lejligheden kan overtages når som helst.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger