København S · Birketinget 2F, st. 603.

Kontant kr 2.095.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 77 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1970
Sagsnummer: 10173731
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 105.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.421
Ejerudgift pr. måned: 3.341
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.991

Beskrivelse

Attraktiv og delevenlig 3v med køkkenalrum – TRYGHEDSKØB!

I nyere og velholdt ejendom fra 1970 ligger denne hyggelige og veldisponerede 3 værelses lejlighed. Meget oplagt til delelejlighed. Lejligheden er beliggende tæt på alt – Metroen, Amagerbrogade, KU og centrum af København. Med andre ord – lige midt i smørhullet af det hele.

Pæn og vedligeholdt lejlighed; stor og rummelig fordelingsentré med udgang til stort badeværelse med vindue og separat bruseniche holdt i hvide og grålige fliser. I den ene ende af entréen finder man lejlighedens rummelige køkkenalrum/stue med et lyst og rummeligt køkken og alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenalrum videre ind i ét af lejlighedens gode værelser med skøn og ugeneret udsigt over ejerforeningens grønne omgivelser. I lejlighedens modsatte ende ligger lejlighedens sidste værelse med indbygget klædeskab og med plads til både dobbeltseng og skrivebord.

I lejligheden er der nyere termovinduer, parketgulv, fjernvarme og hvide vægge/lofter.
Foreningen tilbyder gode fællesfaciliteter, såsom fællesvaskeri, kælderrum og dejligt grønt område.

Her får du ekstra tryghed – sælger tegner i forbindelse med handlen en 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker sælgers ansvar for evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.


Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger