København S · Birketinget 2B, 4. 243.

Kontant kr 1.375.000
Ejerlejlighed
  • 1 værelser
  • 45 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1970
Sagsnummer: 10174335
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 70.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.179
Ejerudgift pr. måned: 1.873
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

5.239

Beskrivelse

Attraktiv begynderlejlighed med fri udsigt og bedste placering i ejendommen.

NBNB – Sælger står selv for fremvisninger samt åbne huse, og alle henvendelser skal derfor ske direkte til sælger: Tom Richie på mobil/SMS 4189 7580 eller mail tr@ucc.dk – NBNB

I nyere og velholdt ejendom fra 1970 ligger denne hyggelige og veldisponerede begynderlejlighed. Her er du tæt på Metroen, Amagerbrogade, KU og centrum af København. Med andre ord – lige midt i smørhullet. I lejligheden er der termovinduer, pæne trægulve, billig fjernvarme og hvide vægge/lofter. Foreningen vedligeholder løbende ejendommen, og tilbyder gode fællesfaciliteter såsom fællesvaskeri, kælderrum og dejligt grønt område.

Pæn, lys og stort set indflytningsklar lejlighed, der indeholder: Praktisk entré med skabe. Stort brusebadeværelse med separat brus og god plads. Flot nyere køkken med masser af skabsplads og barområde. Køkkenet er i åben forbindelse til opholdsstuen som kan opdeles i både spise-, hygge og soveafdeling. I stuen er der et stort vinduesparti med fransk altan og en vidunderlig udsigt til foreningens grønne omgivelser og Amager.

Lejligheden kan overtages hurtigt, hvis det ønskes.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger