København S · Birketinget 2A, 3. 131.

Kontant kr 1.355.000
Ejerlejlighed
  • 1 værelser
  • 46 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1970
Sagsnummer: 10174536
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 70.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.088
Ejerudgift pr. måned: 1.780
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

5.162

Beskrivelse

Pragtfuld udsigt mod syd – lys og rar begynderlejlighed – TRYGHEDSKØB

I nyere og velholdt ejendom fra 1970 ligger denne velholdte lejlighed. Helt ugeneret på 3. sal med fri udsigt til verden. Ejendommen ligger i gå-afstand til DR Metroen, KU og centrum af København samt Amagerbrogade er kun en rask cykeltur væk. Foreningen vedligeholder løbende ejendommen, og tilbyder gode fællesfaciliteter såsom fællesvaskeri, kælderrum og dejligt grønt område.

Lejligheden er praktisk indrettet med gode muligheder.

Lejligheden indeholder: Fin entré med opbevaringsplads. Rummeligt brusebadeværelse med separat brus og vindue. Lyst køkken med rigelig skabsplads. Køkkenet er i åben forbindelse til regulær opholdsstue som kan opdeles i både spise-, hygge og soveafdeling. Mid syd er der stort vinduesparti med fransk altan og en uhindret udsigt til Amagers tage.

Du kan endvidere glæde dig over nyere termovinduer, trægulve, billig fjernvarme og hvide vægge/lofter.

Her får du ekstra tryghed – sælger tegner i forbindelse med handlen en 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker sælgers ansvar for evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger