København S · Amagerbrogade 175, 2. 211.

Kontant kr 1.595.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 52 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1969
Sagsnummer: 10174334
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 80.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.177
Ejerudgift pr. måned: 1.847
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.043

Beskrivelse

Pragtfuld begynderlejlighed med fri udsigt

Med yderst attraktiv og efterspurgt beliggenhed tilbyder vi nu en flot begynderlejlighed med fri udsigt og masser af lys. Ejendommen er løbende vedligeholdt, og har bl.a. elevator, fælles vaskeri og loftrum til lejligheden. Du er i behagelig afstand til alle de hyggelige specialbutikker, caféerne, vinbarer og med offentlig transport lige uden for døren – det bliver ikke mere centralt. Dertil kan du lægge Amager Strandpark, når sommeren kommer til Amager.

Lejligheden er løbende istandsat og indeholder: God entré med skab. Rummeligt badeværelse med fliser og brus. Nyere lyst køkken med alle hårde hvidevarer, bl.a. opvaskemaskine. Solrig og åben opholdsstue med mange indretningsmuligheder og stort vestvendt vinduesparti. Soveværelse med plads til sengen.

Derudover er der fine trægulve, termovinduer, billig fjernvarme og mulighed for hurtig overtagelse.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger