Kastrup · Alleen 84, 3. TV.

Kontant kr 2.895.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 85 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1988
Sagsnummer: 10174638
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 145.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

12.908
Ejerudgift pr. måned: 2.899
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

10.939

Beskrivelse

Eftertragtet 3-værelses med hyggelig beliggenhed i det gamle Kastrup – 2 sydvendte franske altaner

Her tilbyder vi en stor, rummelig og veldisponeret 3-værelses i nyere velholdt ejendom fra 1988. Beliggenheden er med kort afstand til alt hvad du skal bruge – metroen ved Kastrup er ganske få minutter væk, ligesom Kastrup søbad, Den Blå Planet og lystbådehavnen også er i behagelig gå-afstand. De daglige indkøb klares nemt da adskillige butikker findes lige rundt om hjørnet. Ejerforeningen er velstyret med god økonomi, og tilbyder bl.a. lidt grønne arealer, kælderrum, fælles toilet og mini-køkken i kælderen – der har været talt om et muligt altanprojekt, hvilket ville give mulighed for en sydvendt altan.

Lejligheden ligger helt ugeneret på 3. sal uden overboer og indeholder: Dejlig hall/velkomstentré. Stort badeværelse med separat brus, vaskesøjle og gulvarme. Lækkert køkken/alrum med plads til det store middagsselskab. Lys og hyggelig opholdsstue med et utal af indretningsmuligheder og sydvendt fransk altan. Godt soveværelse med plads til skab og stor dobbeltseng samt endnu en sydvendt fransk altan. Fint børneværelse i den helt rigtige størrelse med kig ud til gården.

Derudover får du trægulve, hvide vægge, billig fjernvarme og en lys lejlighed med alle muligheder for et rart hjem i trygge omgivelser.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger