København V · Skydebanegade 30, 2. th.

Kontant kr 2.698.000
Andelsbolig
  • 3 værelser
  • 92 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1893
Sagsnummer: 10871368
Boligtype: Andelsbolig
Boligydelse: 6.213
Anvendelsesudgift: 618
Omregnet kontantpris: 3.725.824

Beskrivelse

En ideel familielejlighed til dem der både har brug for plads, beliggenhed og et skønt gårdmiljø!

A/B Skydebanen, som er særdeles veldrevet og sund, er kendt på hele Vesterbro som et populært og eftertragtet sted at bo – her lever singler, unge, gamle og børnefamilier side om side med vægt på det gode liv i et væld af forskellige lejligheder. Der er en god blanding af liv i gaden og små fredfyldte åndehuller, og sammenholdet i foreningen er unikt. Placeringen er ideel mellem Boulevarden/Istedgade – Vesterbros hjerte – hvilket betyder kort afstand til hele Vesterbro og Byen. Der er gåafstand til Istedgades butikker og udbud, og ligeså til Sønder Boulevard der er bydelens åndehul om sommeren.

Vi kan nu tilbyde en af de store lejligheder i foreningen: her får du nemlig 92 kvm, som er nænsomt vedligeholdt af andelshaveren som har passet på lejligheden i ca. 20 år.
Lejligheden er en 3 værelses, men da det er en hjørnelejlighed kan man nemt etablere et ekstra værelse.

Lejligheden ligger supergodt på hjørnet og indeholder: Lys og indbydende entré. Dejligt hjørneværelse med rigtig god plads. Stort soveværelse med plads til skabe. Hyggelig stue med gode indretningsmuligheder. Køkken med spiseplads i god størrelse. Rummeligt og byfornyet badeværelse med sep. brus.

Der er mange ildsjæle i foreningen, hvilket bl.a. betyder at der er styr på alle de små detaljer i dagligdagen. Glæd dig derfor over et super lækkert gårdmiljø, fælles vaskeri, mulighed for at leje beboerlokale, brugsret til loftrum m.m.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere