København V · Skydebanegade 22, 1.

Kontant kr 2.298.000
Andelsbolig
  • 3 værelser
  • 72 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1893
Sagsnummer: 10870159
Boligtype: Andelsbolig
Boligydelse: 5.242
Anvendelsesudgift: 700
Omregnet kontantpris: 3.098.482

Beskrivelse

Superlækker og tjekket 3V andel med altan – delevenlig

A/B Skydebanen, som er særdeles veldrevet og sund, er kendt på hele Vesterbro som et populært og eftertragtet sted at bo – her lever singler, unge, gamle og børnefamilier side om side med vægt på det gode liv i et væld af forskellige lejligheder. Der er en god blanding af liv i gaden og små fredfyldte åndehuller, og sammenholdet i foreningen er unikt. Placeringen er ideel mellem Boulevarden/Istedgade – Vesterbros hjerte – hvilket betyder kort afstand til hele Vesterbro og Byen. Der er gåafstand til Istedgades butikker og udbud, og ligeså til Sønder Boulevard der er bydelens åndehul om sommeren.

Lejligheden ligger tilbagetrukket uden generende indkig og indeholder: God fordelingsentré med plads til overtøj og sko. I entré og køkken er lagt moderne poleret cementgulv. Ganske hipt fundet på og fungerer godt. Køkkenet er renoveret til hvide elementer med træbordplader, og godt med opbevaringsplads. Badeværelset er med hvide fliser på vægge og grålige fliser på gulv, samt fornuftig plads. Separat bruseniche. Vaskesølje i gangen følger ikke automatisk med. God størrelse soveværelse, der tager den store seng og skabet. Herlig stue med udgang til vestvendt altan og lys fra to sider, som giver en dejlig fornemmelse af lys, specielt i sommermånederne. Rummelig stue/værelse af god størrelse. Her er nyere elkontakter, ordnede vægge, fyldningsdøre – alt sammen i en meget speciel og god anvendelig lejlighed med fede detaljer og en cool vibe. Kom og se denne fine lejlighed – og bliv gerne begejstret. Det gjorde vi.

Video

Placering

Henter kort...
Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere