København V · Istedgade 29A, 3. th.

Kontant kr 1.238.512
Andelsbolig
  • 4 værelser
  • 90 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1860
Sagsnummer: 10873083
Boligtype: Andelsbolig
Boligydelse: 9.000
Anvendelsesudgift: 562
Omregnet kontantpris: 2.751.502

Beskrivelse

Rummelig andelslejlighed med et særdeles lækkert gårdmiljø.

NB – Sælger fremviser selv boligen og al henvendelse om fremvisning skal ske til: Rasmus – telefon: 2424 2922 – mail: rasstampe@gmail.com – NB

I velholdt ejendom fra 1860 tilbydes nu en dejlig familiebolig. Her lander I pladask i det pulserende Vesterbro-liv med de hippe værtshuse, de små grønthandlere, specialbutikkerne og det lystige liv. Ejendommen er løbende istandsat, og giver adgang til et af Vesterbros absolut hyggeligste fælles gårdmiljøer med gode muligheder for hygge med venner og naboer – en sand oase i storbyen. Foreningen afdrager løbende på sin kassekredit, og har fastforrentet realkreditlån. Derudover er der drøftet mulighederne for altan på seneste generalforsamling.

Lejligheden er 2 sammenlagte lejligheder og indeholder: Entré. Stort byfornyet badeværelse med sep. brus og vaskemaskine. Hyggeligt køkken/alrum med kig til gårdmiljøet – lejlighedens hjerte. 2 store stuer/værelser mod Istedgade – den ene af stuerne en suite med spisestue. Endnu et værelse for enden af gangen (lavet med en let væg). Billigt internet via Fiberby.

Lejligheden rummer nogle rigtig gode muligheder/kvadratmetre og køber kan med let hånd præge lejligheden med sin egen stil.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...