København V · Dybbølsgade 24, st.

Kontant kr 3.498.000
Andelsbolig
  • 4 værelser
  • 158 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1901
Sagsnummer: 10870157
Boligtype: Andelsbolig
Boligydelse: 7.426
Anvendelsesudgift: 700
Omregnet kontantpris: 3.498.000

Beskrivelse

Kæmpe andelslejlighed på 158 kvm – fuldstændig istandsat fra ende til anden.

Du træder ind i lejlighedens fordelingsentré, som ligger i åben forbindelse til resten af lejlighedens rum. Stort lyst Svanekøkken holdt i hvidt med massiv træbordplade, alt i hårde hvidvarer fra Siemens og ydermere mulighed for stor spiseplads i køkkenet. Et køkken du ikke kommer til at mangle opbevaringsplads i!
Fra køkkenet bevæger du dig videre ind i lejlighedens kæmpe stue med plads til sofaarrangement, spisestue og kontorplads. Stuen har oprindeligt været 3 værelser, hvor man derfor sagtens nemt kan inddrage en del af stuen til 1-2 soveværelser mere alt efter behov.
Tilbage i fordelingsentreen er der udgang til et stort og moderne badeværelse med gulvarme og vindue til gården. Ydermere adgang til 2 store soveværelser med plads til det både garderobe, opbevaring og kingsize seng. Lejligheden rummer derudover et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, hvor der her er direkte udgang til den grønne og hyggelige gård.

Hele lejligheden er fuldstændig istandsat i 2014, har gennemgående brede lyse plankegulve og hvor alt i dag står i tip-top stand.

En lejlighed helt udover det sædvanlige og noget du ikke må gå glip af! Kontakt base1 for en fremvisning.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...