København V · Skydebanegade 21, 1. tv.

Kontant kr 1.669.120
Andelsbolig
  • 2 værelser
  • 53 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1893
Sagsnummer: 10870260
Boligtype: Andelsbolig
Boligydelse: 3.228
Anvendelsesudgift: 475
Omregnet kontantpris: 2.258.364

Beskrivelse

Attraktiv 2v andel i hjertet af Vesterbro

Klassisk og velholdt 2 værelses andel beliggende i en af Vesterbros største og mest velfungerende andelsboligforeninger A/B Skydebanen.
Man træder ind i lejlighedens lyse fordelingsentré, hvor der er adgang til alle lejligheden rum, og lejligheden er derfor også oplagt som delelejlighed.
Du bydes veldkommen i den store rummelig stue med plads til både spisebord og sofaarrangement.
I det store lyse soveværelse er der ligeledes plads til seng, klædeskab og evt. skrivebord med udsigt til den grønne gård.
Fra fordelingsentréen føres du ud i et godt og rummeligt køkken, som gennemgik større renovering i 2010, med nyt væv, hvidlakerede køkkenskabe og skuffer og hvor der blev lagt nyt skakternet linoleum i køkkenet og fordelingsentréen..
Badeværelset er velholdt og har en god størrelse med plads til både toilet og brus. I hele lejligheden er der gennemgående lyse plankegulve, fyldningsdøre og stukkatur i både stuen og soveværelset.

Flere andele i foreningen har altaner og vi har fået oplyst at der kommer en ny mulighed for at få opsat altan i 2018.

Husdyr er tilladt og til andelen er der brugsret til kælderrum, gårdmiljø med udekøkken m.m.
I andelsboligforeningen er der fællesvaskeri som er beliggende lige overfor lejligheden. Derudover også et festlokale man kan leje ved større og festlige anledninger.

A/B Skydebanen er en særdeles veldrevet og sund andelsboligforening, som er kendt på hele Vesterbro som et populært og eftertragtet sted at bo. Der er en god blanding af liv i gaden og små fredfyldte åndehuller, og sammenholdet i foreningen er unikt. Placeringen er ideel mellem Boulevarden/Istedgade – Vesterbros hjerte – hvilket betyder kort afstand til hele Vesterbro og Byen. Der er gåafstand til Istedgades butikker og udbud, og ligeså til Sønder Boulevard der er bydelens åndehul om sommeren.


Video

Placering

Henter kort...
Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere