Nærum · Rundforbivej 201, 1. tv.

Kontant kr 698.690
Andelsbolig
  • 1 værelser
  • 56 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1963
Sagsnummer: 10672864
Boligtype: Andelsbolig
Boligydelse: 4.259
Anvendelsesudgift: 950
Omregnet kontantpris: 420.762

Beskrivelse

Flot og indflytningsklar andel beliggende omkranset af grønne områder.

Lejligheden fremtræder i flot stand. Du ankommer i fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum. Stort køkken med masser af skabs- og bordplads og alt i hårde hvidevarer. Badeværelse med siddebadekar og brus, bygget op i lyse klinker og med hvid sanitet og terrazzogulv. Lille Walk-in-closet eller opbevaringsrum med plads til garderoben eller overtøjet. Stor stue opdelt af skabsvæg, så du har separat soverum med indbygget klædeskabsplads. Stuen har plads til både spisebord og sofaarrangement.

En rigtig pæn lejlighed. Her får du meget for pengene.

Lejligheden er beliggende i den sunde andelsforening A/B Kæret. Pæne og velholdte ejendomme omkranset af grønne områder og tæt på off. transport, indkøb og rekreative områder i Nærum. Ligeledes tæt på motorvejsnet så man hurtigt kan komme mod København.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.


Finansier andelsbolig med lån til aktuel lav rente og løbetid på 30 år. Et lån på kr. 500.000 giver en månedlig ydelse efter skat på ca. kr. 1.700 (+ boligafgift), lån på kr. 750.000 – ca. kr. 3.500 (+ boligafgift)! Få gavn af de gode lån, mens de er her! Ring til din lokale base1-butik i dag, og hør mere om dine muligheder.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger