København K · Overgaden Neden Vandet 29, 1.

Kontant kr 5.395.000
Andelsbolig
  • 5 værelser
  • 183 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1933
Sagsnummer: 19025
Boligtype: Andelsbolig
Boligydelse: 3.594
Anvendelsesudgift: 0
Omregnet kontantpris: 6.099.899

Beskrivelse

Med den skønneste udsigt over Christianshavns stemningsfyldte kanaler, ligger denne 183 kvm. store andelslejlighed i en yderst velstyret og kernesund forening med lav boligafgift. Her hyldes det gode naboskab, ligesom der er fine faciliteter i form af elevator, dejlig lukket gårdmiljø, fælles tagterrasse med eget lysthus og eget pulterrum til lejligheden. Beliggenheden behøver ingen nærmere præsentation – her ligger alt indenfor en rask gå- eller cykeltur, ligesom de hyggelige caféer og specialbutikker ligger som perler på en snor. Derudover kan I hygge på Papirøen eller nogle af Københavns bedste restauranter. Her er rigelig plads til det gode liv.
Lejligheden er løbende vedligeholdt og byder på: Stor velkomstentré. 2 smukke stuer mod kanalen – den ene med udgang til helt ugeneret altan med direkte kig til kanalen. Stor spisestue som kan åbnes op til det lyse køkken, så der skabes et unikt køkken/alrums-miljø. Gæstetoilet med fliser. Mellemgang. 2 soveværelser i god størrelse – det ene med altan og skabsvæg. Nyere badeværelse med separat brus.
Endvidere plankegulve, hvide vægge, god loftshøjde, termovinduer og alt i alt en rigtig dejlig og hyggelig stemning.
Her får du livskvalitet i metermål.

Video

Placering

Henter kort...
Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere