Hørsholm · Alsvej 4C, 5. 8.

Kontant kr 465.113
Andelsbolig
  • 2 værelser
  • 46 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1966
Sagsnummer: 10673171
Boligtype: Andelsbolig
Boligydelse: 2.845
Anvendelsesudgift: 550
Omregnet kontantpris: 1.027.343

Beskrivelse

Billig 2V med formidabel udsigt og altan

I andelsforeningen Opnæsgård tilbyder vi nu en lys og regulær 2-værelses med den flotteste udsigt. Foreningen er yderst velstyret og tilbyder en række faciliteter, såsom festlokale, gode parkeringsforhold, gæsteværelse, vaskeri, cykelkælder, elevator m.v. Beliggenheden er centralt i Hørsholm med Netto 20 meter væk, Midtpunktet i cykelafstand og tæt på flere stationer. Bussen kører lige oppe på Rungstedvej. Derudover er der masser af grønne områder, små søer og andet rekreativt, som du kan nyde i fulde drag.

Lejligheden ligger ugeneret på 5. sal med fri udsigt og indeholder: Entré med skabsplads. Stort flot badeværelse med separat bruseniche. Lyst køkken i åben forbindelse til vestvendt og solrig opholdsstue med stort vinduesparti. Dejligt soveværelse med udgang til fin opholdsaltan.

Der er pæne trægulve, hvide vægge, nyere elektricitet og elevator næsten til døren.

Det får du ikke billigere og bedre.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger