Frederiksberg · Nordre Fasanvej 137, 2. th.

Kontant kr 644.843
Andelsbolig
  • 3 værelser
  • 70 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1913
Sagsnummer: 10871367
Boligtype: Andelsbolig
Boligydelse: 7.897
Anvendelsesudgift: 596
Omregnet kontantpris: 2.887.669

Beskrivelse

Indflytningsklar 3v andel på Frederiksberg – Forældrekøb tilladt

På Nordre Fasanvej centralt på Frederiksberg ligger denne andel i meget velholdt andelsforening.
Du træder ind i lejligheden med mindre entré til overtøjet. Fra entréen træder du direkte ind i lejlighedens hjerte, køkkenet, totalrenoveret i 2015 med lyse køkkenelementer fra Vordingborg køkkener og kvalitets hårde hvidevarer fra Siemens. Her er der plads til alt og mulighed for lille spiseplads. Stort og velholdt badeværelse holdt i hvide og grå fliser med separat brus, væghængt toilet og gulvarme.
Stort soveværelse med udgang til lille østvendt altan og plads til dobbeltseng, klædeskab og skrivebord. To stuer ensuite hvor den ene stue bliver brugt til endnu et soveværelse, med store vinduespartier som giver masser af lys til lejligheden. I stuen er der plads til spisearrangement og mindre sofa.
Lejligheden er velholdt og indflytningsklar med hvide vægge, nyt el, gennemgående plankegulve, højt til loftet og original stuk.

Andelsforeningen ligger i en flot rødstensejendom fra 1913. Ejendommen er gennemrenoveret i midt 00erne, og andelsforeningen består af 27 beboelseslejligheder og 8 erhverv. I foreningen er der brugsret til kælderrum, herligt gårdmiljø og gratis vaskeri (indeholdt i boligafgiften). Hele foreningen får skiftet vinduer til foråret og omkostningerne hertil er indregnet i nuværende andelsværdi.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Finansier andelsbolig med lån til aktuel lav rente og løbetid på 30 år. Et lån på kr. 500.000 giver en månedlig ydelse efter skat på ca. kr. 1.700 (+ boligafgift), lån på kr. 750.000 – ca. kr. 3.500 (+ boligafgift)! Få gavn af de gode lån, mens de er her! Ring til din lokale base1-butik i dag, og hør mere om dine muligheder.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere