Frederiksberg · Mariendalsvej 58, 1. th.

Kontant kr 591.188
Andelsbolig
  • 3 værelser
  • 73 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1913
Sagsnummer: 10870865
Boligtype: Andelsbolig
Boligydelse: 8.273
Anvendelsesudgift: 758
Omregnet kontantpris: 2.959.590

Beskrivelse

Flot og velholdt 3v andel på Frederiksberg – Forældrekøb tilladt

På Mariendalsvej centralt på Frederiksberg ligger denne andel i velholdt andelsforening.
Man træder ind i entréen der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet er holdt i lyse elementer med god opbevaringsplads og alt i hårde hvidevarer. I køkkenet er der mindre spiseplads hvor morgenkaffen kan nydes.
Fra entréen går man videre ind hvor resten af lejlighedens rum fordeler sig. Stort og velholdt badeværelse holdt i hvide og grå fliser med separat brus, væghængt toilet og gulvarme.
Stort soveværelse der på nuværende tidspunkt er delt op i to af stor antik fløjdør. Første rum som børneværelse med plads til køjeseng og klædeskab, og næste som forældresoveværelse med plads til både dobbeltseng og klædeskab.
Stor åben stue, oprindeligt to rum, med tre store vinduespartier som giver masser af lys til lejligheden og med plads til stort spisearrangement, sofagruppe og kontorplads.
Lejligheden er velholdt og indflytningsklar med hvide vægge, nyt el, gennemgående hvidmalet plankegulve, højt til loftet og original stuk.

Andelsforeningen ligger i en flot rødstensejendom fra 1913. Ejendommen er gennemrenoveret i midt 00erne, og andelsforeningen består af 27 beboelseslejligheder og 8 erhverv. I foreningen er der brugsret til kælderrum, herligt gårdmiljø og gratis vaskeri (indeholdt i boligafgiften). Hele foreningen får skiftet vinduer til foråret og omkostningerne hertil er indregnet i nuværende andelsværdi.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Finansier andelsbolig med lån til aktuel lav rente og løbetid på 30 år. Et lån på kr. 500.000 giver en månedlig ydelse efter skat på ca. kr. 1.700 (+ boligafgift), lån på kr. 750.000 – ca. kr. 3.500 (+ boligafgift)! Få gavn af de gode lån, mens de er her! Ring til din lokale base1-butik i dag, og hør mere om dine muligheder.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere