Lige pludselig skulle det gå hurtigt! Andelslejlighed skulle sælges – før Vesterbropar kunne købe nyt rækkehus

Glade kunder: Torkil – sælger af Skydebanegade 36, 3. tv., Vesterbro

 

Hvorfor sælge?

Jeg og min hustru skulle flytte til et rækkehus i Smørum. For at få lov til at låne penge til huset krævede vores bank, at vi fik solgt vores andelslejlighed først.

I startede med selvsalg?

Ja. Det blev vi dog ret trætte af. Vi havde fremvisninger de to første dage, og så gled det stille ud. En kollega, som netop havde solgt sin andelslejlighed, kunne så anbefale base1 på Sønder Boulevard, og det lå jo lige rundt om hjørnet i forhold til vores lejlighed.

Hvordan gik salgsforløbet så herfra – med base1?

I mellemtiden var der kommet en anden køber til rækkehuset. Så lige pludselig skulle det gå stærkt! Og så oplevede vi en fornem behandling, forstået på den måde at base1 gik ind og kontaktede alle, der havde været til fremvisning. Kort efter var vi så nede og skrive under: Der var fundet en køber, inden for fristen.

Der var stress op til salget?

Det var der. Så vi var meget glade og lettede, da andelen blev solgt. Og for at base1 kæmpede for os til sidst, så vi kunne nå vores deadline. Køber var én, der havde været ude til en fremvisning tidligere – hvor vi så endte med at give et lille nedslag. Vi havde dog stadig de nødvendige penge til at finansiere vores nye bolig.

Nogle ting, I kommer til at savne ved bolig og område?

Ja – kvarteret og nogle af de mennesker, man har lært at kende. Placeringen i selve foreningen, hvor vi har siddet med en meget, meget lav husleje. Og så området – så tæt på alting. Det bliver mærkeligt at skulle væk herfra, men vi skal ud og have noget mere plads og ned i ét plan med noget have.

 

Torkils tip til andre der skal sælge lejlighed i København:

Hvis man er i tvivl, om man skal have mægler på, så ville jeg klart involvere en mægler fra starten af. Få en mægler ud til en uforpligtende salgsvurdering – så du kan få et indblik i status på din “vare” på markedet. Jeg tror, vi kunne have lukket handlen til en måske lidt højere salgspris, hvis vi indledningsvist havde brugt en mægler, som kunne sætte den rigtige pris fra starten af, og givet os lidt mere tid inden for vores deadline.

 

Solgt godt

  • Torkil har solgt sin og hustruens 2V andelslejlighed på 52 m² på Skydebanegade 36, 3. tv., 1709 København V.
  • Til salg 28/6. Solgt 15/7. Overdragelse 15/10.
  • Udbudspris kr. 1.395.000. Salgspris kr. 1.300.000.
  • Det er første gang, Torkil og hans hustru flytter i hus. De har boet i lejlighed i hele deres voksne liv.