vores_butikker_slide-01

Ejendomsmægler Sydhavnen

Vil du købe eller sælge andelsbolig i Valby?
Kontakt base1's butik tilknyttet Sydhavnen & Valby

Find butik

Andelsbolig Valby

En andelsbolig i Valby er oftest lidt billigere, end de fleste andre andele i København, som til gengæld er lidt tættere på centrum.

Prisen på en andelsbolig i Valby gør også, at det er et attraktivt område for unge – hvilket betyder, at områdets demografi så småt er ved at ændre sig.

Historien om Valby

Området omkring ens andelsbolig i Valby emmer af traditioner

Når man sidder og kigger ud ad vinduet fra sin andelsbolig i Valby i dag, kan det være svært at forestille sig, at Valby har været et gammelt landsbymiljø, fyldt med marker, møller og kvæg. Dette begyndte så småt at ændre sig i 1600-tallet, idet man fik kongelige privilegier, grundet Valbys placering på de gamle hovedveje til København.

Valby kom for alvor på Danmarkskortet i 1847, da bydelen blev stationsby for landets første jernbanestrækning, mellem København og Roskilde. Den nye infrastruktur var med til at gøre området attraktivt for industrien, og J. C. Jakobsen anlagde bryggeriet Carlsberg.

Valby tiltrak sig også opmærksomhed, da Nordisk Film i 1906 anlagde Filmbyen.

Filmbyen ligger der stadig – og man kan i dag få en guidet rundvisning og se, hvor danske filmklassikere som Olsen-banden, Matador og tv-produktioner som Lykkehjulet og Elevatoren så dagens første lys.

Fakta om Valby

Indbyggere i ValbyCirka 9% af befolkning i Københavns Kommune
HistorieFilmbyen blev grundlagt i Valby i 1905, 6 år før Hollywood
Vidste du?Valby har Københavns største kirkegård
OmråderCarlsberg Byen, Valbyparken, Damhussøen m.m.
Kendt person fra ValbyNiels Bohr

 

Transport tæt på en andelsbolig i Valby

Offentlig transport er oplagt at bruge, hvis du bor i andelsbolig i Valby

Køber man en andelsbolig i Valby, skal man ikke frygte at mangle transportmuligheder. Valbys placering “lidt-uden-for-byen” gør nemlig, at trafikken går let til og fra København. Dette medfører, at man er forbundet rigtig godt trafikalt til hele København, Sjælland og resten af Danmark.

I bil kommer du nemt ind og ud af byen

Er man i bil, er det let at komme til og fra ens andelsbolig i Valby og ud på motorvejen, som starter/stopper lige ved grænsen til Valby. Desuden kan man nemt bevæge sig rundt i København via Ringvejen 02, som går gennem København K via Kongens Nytorv til Østerbro og gennem Nordvest og Frederiksberg.

Offentlig transsport er i topklasse

Den offentlige transport er i særklasse med for eksempel Valby St., som forbinder dig med resten af Sjælland og Lolland-Falster. Derudover er der Ny Ellebjerg Station, som har flere forskellige S-togs linjer, regionaltoge og fra 2023, med færdiggørelsen af Sydhavnslinjen, en metro. Dertil kan man lægge fire S-togsstationer og flere større buslinjer.

På cykel er der en rimelig afstand til byen, og der er et utal af små hyggelige, grønne cykelruter ind til centrum via Frederiksberg eller Vesterbro. Så for at sige det ligeud: Så er det heller ikke transportmulighederne, der taler imod at købe en andelsbolig i Valby.

 

Valbys udvikling som boligområde

Valby som bydel går en spændende byudvikling i møde

Det vil være en god investering at købe en andelsbolig i Valby, idet denne del af København er inde i en rivende udvikling. I dag er Valby det fjerdestørste udviklingsområde efter Nordhavn, Ørestaden og Sydhavn. Mange industriområder laves i disse dage om til spændende bebyggelser – og det kan være, at man kan være heldig at finde sin andelsbolig i Valby omkring disse innovative områder.

Ny Valby – muligvis en ny andelsbolig i Valby til dig?

Mange af de nye boliger og måske fremtidige andelsboliger i Valby kommer til at være højt byggeri. Efter at Grønttorvet er flyttet til Høje-Taastrup, bliver den gamle grund på 160.000 kvadratmetre omdøbt til Ny Valby, og her bygges der over 2.000 nye lejligheder. Muligvis endda hvoraf nogle vil blive egentlige andelsboliger i Valby. For at fortsætte med at give Valby en mere sammensat demografi, skabes der også plads til studerende med 300-600 studieboliger og familier, med opførelsen af 150 byhuse.

Der er de næste år afsat et tocifret milliardbeløb, som skal fortsætte denne udvikling, og det vil derfor kun blive mere interessant og attraktivt at eje en andelsbolig i Valby. I forbindelse med udbygningsplanerne af Valby har man vægtet at sørge for en diversificeret demografi, hvilket særligt kommer til udtryk ved, at hele 600 lejligheder i Carlsberg Byen bliver almene boliger.

Hvor finder jeg min andelsbolig i Valby?

Hvor finder jeg min andelsbolig i Valby – og hvordan er udbudet?

Fælles for placeringen af en andelsbolig i Valby er, at de fleste andele er tæt på grønne arealer.

Der findes andelsboliger i Valby spredt ud over bydelen, men …

Størstedelen af andelsboliger i Valby befinder sig i den ældste del af området, tæt op ad grænsen til Frederiksberg. Man kan dog sagtens finde en andelsbolig i Valbys anden del, langs Vigerslevvej og en enkelt forening ved KB-Hallen.

Der findes også en hel del andelsboliger i Valby-kvarteret Aalholm. De første andelsboliger i Valby blev her bygget i 1918, og det, der i dag er Aalholm Plads, blev endestationen for sporvognen. Først op igennem 1920’erne og 1930’erne blev der for alvor bygget yderligere til, og mange en andelsbolig i Valby findes i dette område. I dag er området omkring Aalholm plads fyldt med byggerier, og det er svært at forestille sig, at beboerne i de første lejlighedsbyggerier havde udsigt til marker og bondegårde, når de kiggede mod Damhussøen.

 

Andelsboliger i Valby til salg hos base1

 

På tur i Valby – sightseeing efter en andelsbolig i Valby

En andelsbolig i Valby kan ligge smukt mellem villakvarterer, hyggeligt lejlighedsbyggeri eller moderne arkitektur

Bliver du indehaver af en andelsbolig i Valby, vil du hurtigt opleve, hvor forskellig Valby kan være. Den store blanding af villakvarterer, lejlighedsområder, det moderne og det gamle gør, at bydelen har mange forskellige tilbud og stemninger. De fleste af de nye lejlighedsopførelser finder sted på de tidligere industrigrunde, hvilket er med til at skabe en interessant dynamik, som gør ens andelsbolig i Valby samt ejerlejlighederne i området endnu mere interessante for købere.

Er du nysgerrig efter at opleve Valbys forskellige kvarterer, bør du tage en tur langs Valby Langgade. Starter man ved enden, ved Damhussøen, kan man nyde udsigten over søen og bevæge sig ind mod centrum. På den første strækning vil man gå forbi nogle af de ældste andelsboliger i Valby ved Aalholm plads. Når man kommer videre herfra, bevæger man sig forbi Den Hvide By.

Den Hvide By

Den Hvide by er et gammelt villakvarter, som er kendetegnet ved at være ensopførte, hvide villaer i et trekantet område, som med sin rolige idyl, kan virke som et idyllisk åndehul i byen.

Længere nede ad Valby Langgade vil man bevæge sig gennem et helt tredje kvarter, hvor byggeriet er en blanding af 60’er- og 80’er-byggeri, som veksler mellem rækkehuslignende byggeri og etageejendomme. Det næste stemningsskift på turen kommer midtvejs ad Valby Langgade, med et brostensbelagt stykke med masser af små hyggelige byhuse, som huser restauranter og caféer.

Spinderiet

Er man vild med at shoppe, vil det være oplagt at købe en andelsbolig i Valby. Forbi de hyggelige caféer, restauranter og små lokalbutikker ligger Spinderiet nemlig. Dette shoppingcenter er karakteriseret ved at have et udendørs butiksstrøg, som er overdækket med en glaskonstruktion i 4. sals højde.

Umiddelbart efter Spinderiet tages man igen tilbage til den københavnske atmosfære med de gamle lejlighedsbyggerier, med masser af kviste og karnapper. Det sidste stræk af Valby Langgade er en helt speciel oplevelse, hvor man befinder sig ved nogle af de mest spektakulære liebhavervillaer i København.

 

Byudvikling i Valby

Nye byfornyelsesprojekter gør, at en andelsbolig i Valby kun bliver mere attraktiv

Valby fortsætter med at udvikle sig, og der kan endda muligvis kommer flere, moderne andelsboliger i Valby i fremtiden. Den konstante udvikling gør også, at det er vigtigt at holde sig opdateret om hvilke byfornyelser og områdeudviklinger, der har betydning for købet af ens andelsbolig i Valby.

Det enorme projekt Ny Valby har vi nævnt. Nedenfor er to yderligere tips, så du kan få en fornemmelse af, hvad der sker af interessante ting omkring din andelsbolig i Valby.

TIP #1 – Endelig sker der noget på FLSmidth-grunden

FLSmidth-grunden bliver ikke et byggeri for nye andelsboliger i Valby, men der bliver anlagt masser af familievenlige lejligheder, med parkeringskælder under byggeriet. De op mod 600 nye lejligheder kommer til at skabe et leben i området, som i længere tid har været plaget af den store plads´store tomhed.

TIP #2 – Metro giver kvarterløft omkring Ny Ellebjerg Station

Det kommer til at have en stor betydning, at Sydhavnsforlængelsen af metroen kommer til at køre forbi Ny-Ellebjerg St. i 2023. Ligesom det var tilfældet for andelslejligheder på Amager vil det også gøre sig gældende for andelsboliger i Valby, at de vil blive langt mere attraktive i forbindelse med indførelsen af en metro.

 

Vil du købe eller sælge andelsbolig i Valby?

Kontakt en lokal ejendomsmægler fra base1. Vi hjælper dig med salg eller køb af din andelsbolig i Valby

Tony Robinson

Adm. direktør – Ejendomsmægler MDE

tony

Butik: Nordvest og Administration

Telefon: 3389 8900 – 2032 6030
Email: tro@base1.dk

Ejendomsmægler Valby: Find din lokale base1-butik her

 

Personlig oplevelse i forbindelse med salg af lejlighed i Valby

Tips og gode råd til dit salg af lejlighed i Valby

  • Blankavej 23, 4. th. - Lejlighed i Valby

    1. marts 2016 Christian Hansen – Sælger af ejerlejlighed i Valby 

    Base 1 har nu solgt 2 lejligheder for mig, og begge har været super oplevelser. Jeg vil helt sikkert bruge Base 1 igen når jeg skal sælge min næste bolig. Ligeledes har Base 1 en evne til at få sælger til at føle sig tryg, de tager hyppig kontakt til mig, og holder mig løbene opdateret, selv i ferieperioder!! De vil til en hver tid få min anbefaling!!

 

Værd at opleve tæt på min andelsbolig i Valby?

Oplevelser og lokale seværdigheder nær din andelsbolig i Valby

Nordisk Film i Valby

Køber man en andelsbolig i Valby tæt på Mosedalsvej, kommer man til at have en meget speciel nabo. Her ligger verdens ældste filmselskab Nordisk film. I de gamle lokaler er der blandt andet optaget danske filmklassikere såsom Olsen-Banden og Matador.

Valbyparken – den næststørste park i hovedstaden

En andelsbolig i Valby, tæt på Sydhavnen er tæt på Valbyparken – Københavns næststørste park. Den store park danner rammen for masser af udendørsaktiviteter og huser blandt andet den største naturlegeplads i Københavns Kommune, et kæmpemæssigt fodboldanlæg, Valbys vandkulturhus og Københavns Disc Golf Klub.

Big Bowl Valby

Super mad. Super skæg. Det er mottoet for Big Bowl Valby, der, som navnet antyder, primært handler om sporten og rekreationen bowling, men hvor mad, drikke og hyggeligt selskab er den allerbedste cocktail.

Valby Bakke – en højdespringer i området

Valby Bakke, også kendt som Frederiksberg Bakke, er Københavns Alpe d’Huez. En cykeltur op ad giver motion – afhængig af ens form og bagage. Turen ind mod byen – med måske din andelsbolig i Valby på højre hånd – er altid den sværeste. Men når først toppen er nået, går turen ind eller ud af byen dejligt hurtigt.

Valby Idrætspark

Enhver sand Valby-borger har lagt et besøg inden om Idrætsparken, mindst én gang. Ved at overvære en kamp her får du en sand, autentisk klubstemning. På stadion finder du også den gode gamle arbejderklasseånd, stadig i live. Alt i alt en rigtig autentisk Valby-oplevelse!

 

Andelslejlighed i Valby i København. Kom tæt på by og grønt, til en god pris.

Andelsbolig i Valby. Kom tæt på by og grønt, til en god pris.