vores_butikker_slide-01

Ejendomsmægler Nordvest

Vil du købe eller sælge andelsbolig på Nørrebro? Kontakt base1's
butik tilknyttet Nordvest,Nørrebro, Østerbro, Vanløse & Brønshøj

Find butik

Andelsbolig Nørrebro

Med en andelsbolig på Nørrebro befinder du dig både centralt i København og i et område med masser af spændende tilbud.

Her på siden kan du finde ud af, hvilke projekter der vil forme fremtidens andelsbolig ved Nørrebros boligområder, hvorledes priserne er på din andel på Nørrebro, samt hvilke oplevelser og seværdigheder du finder nær din andelsbolig på Nørrebro.

Om bydel og andelsbolig på Nørrebro

Nørrebros udvikling gennem tiden – og den spæde start for ens andelsbolig på Nørrebro

Nørrebro blev først grundlagt som københavnsk bydel i 1852. Andelsboliger på Nørrebro var en konsekvens af overbebyggelsen i København, som resulterede i tilladelse til bebygning uden for voldene.

Industrien var nogle af de første til at flytte ud på Nørrebro, og arbejderklassen fulgte hurtigt efter. Nørrebros demografi har derfor i mange år været stærkt præget af arbejderklassen, og en andelsbolig på Nørrebro bærer præg af, at den oprindeligt var bygget som klassisk arbejderlejlighed.

Nørrebros blakkede ry er blevet forbedret gennem flere årtier, og de forskellige saneringer af bydelen har skabt mere rum og lys end tidligere. Som et resultat af de forskellige kvarterløft og saneringer (af fx ens andelsbolig på Nørrebro) har indbyggertallet også ændret sig drastisk, fra omkring 10.000 i få år efter etableringen til 105.000 på knap 50 år. Da Nørrebro var tættest befolket i 1950, boede her 132.500. I dag er tallet cirka 70.000.

Fakta om Nørrebro

Beboere på Nørrebro75.714
StørrelseBydelens areal er 4,1 km²
Vidste du?Linje F, som går gennem Nørrebro, er DK’s ældste S-togslinje
OmråderBydelen opdeles traditionelt i Indre Nørrebro og Ydre Nørrebro
Kendt person fra NørrebroHans Philip (Ukendt Kunstner)

 

Transport på Nørrebro

Transportmuligheder fra og til din andelsbolig på Nørrebro

Bus-bydelen Nørrebro

Med en andelsbolig på Nørrebro har man altid en buslinje lige i nærheden, idet størstedelen af den offentlige transport udgøres af busser. Særligt ad Nørrebrogade, hvor en stor del af gaden er forbeholdt busser. Derudover er de mange brede veje som Åboulevard, Ågade, Tagensvej og Jagtvej også store færdselsåre for bustrafikken.

En andelslejlighed på Nørrebro kan også nås med bil

De førnævnte hovedveje gør, at det er nemt at komme til og fra Nørrebro i bil, men man bliver dog hurtigt udfordret, når man begiver sig ud i de små gader, hvor der er flere ensrettede gader. De mindre veje har dog givet plads til flere grønne områder og beplantning, og trafikken er altid minimal, så man kan altid tage sig god tid, hvis man skal til eller fra ens andelslejlighed på Nørrebro.

Cykelrutens faste holdepunkt

Nørrebro befinder sig midt på den urbane supercykelsti, som går fra Amager til Nordhavn. Delen langs Nørrebro er klart den mest formfuldendte, hvor man kører langs andelsboliger ved Nørrebroparken og Den Røde Plads. Den unikke brede cykelsti, som tager én gennem parker, grønne strækninger og over cykelbroer vil hurtigt blive din foretrukne rute, hvis du køber en andelsbolig på Nørrebro.

S-tog og kommende metro

Nørrebro har Danmarks ældste S-togslinje, som blev grundlagt i 1934. Den kører mellem Klampenborg/Hellerup og Ny Ellebjerg St. Denne S-togslinje har også gode forbindelsespunkter til resten af jernbanenettet, især Flintholm Station og Ny Ellebjerg. Fra 2019 bliver Nørrebros transportsystem endnu bedre, med metroen. Der kommer så fire stop på Nørrebro: Skjolds Plads, Nørrebro (Nørrebro St.), Nørrebors Runddel og Nuuks Plads. Og så kan man da ikke sige, at man er “fanget” i sin andelsbolig på Nørrebro!

Udbud af andelsboliger på Nørrebro

Der findes mange forskellige slags andelsboliger på Nørrebro

De forskellige typer af andelsboliger på Nørrebro spænder fra byggeri fra den spæde start i 1852 til moderne byggeri fra 2000’erne. Herudover:

 • En større og mere mondæn type andelslejlighed på Nørrebro findes hovedsageligt ved andelsboliger langs Nørrebrogade og i kvarteret omkring Søerne.
 • Den klassiske københavnerlejlighed med højt til loftet, charmerende stuk og plankegulve findes også som andelsbolig på Nørrebro. Mange af disse gamle bygninger har med saneringen fået et ekstra spændende gårdmiljø og er blevet familievenlige med gode toilet- og badefaciliteter.
 • Finder man en andelsbolig langs Nørrebros ydre grænse, vil det ofte være i et byggeri fra efterkrigstiden. En andelslejlighed i Nørrebro-området her vil oftest være med god rumfordeling, større gårdmiljøer og bedre fællesfaciliteter.

En andelslejlighed på Ydre Nørrebro er oftest byggeri fra efterkrigstiden. Det er en type andelsbolig på Nørrebro, som er praktisk indrettet i forhold til rumfordelingen, med minimal vedligeholdelse og bedre miljømærkning end de klassiske, gamle lejligheder.

Andelslejlighed Nørrebro

 

Sanering af Nørrebro

Området omkring andelsboligerne på Nørrebro har gennemgået et kvarterløft

Bydelen Nørrebro har været igennem flere kvarterløft, hvilket har øget livskvaliteten for beboerne betragteligt og har gjort det særligt attraktivt at købe andelsbolig på Nørrebro. De bedste bygninger er bevaret, og en typisk andelsbolig på Nørrebro har i dag fået indlagt eget bad og toilet, fået grønne og lyse fællesarealer og en større diversitet i befolkningssammensætningen.

Det oprindelige arbejderkvarter og den industrielle fortid gjorde, at ens andelsbolig på Nørrebro var tæt og ikke altid af bedste kvalitet. Dette var en tendens, som fortsatte helt op til efterkrigstiden, hvor man så for alvor begyndte at sanere de forskellige områder af København. I 1970’erne kom turen til Nørrebro og under store protester begyndte politikerne at få saneret dele af Indre Nørrebro.

Som en konsekvens heraf, vil man opleve at en andelsbolig på Nørrebro er blevet større og er i væsentlig bedre stand. Saneringen betød også, at byggeriet af andelsboliger på Nørrebro blev prioriteret  i 1970’erne og 1980’erne.

Aktuelle byggeprojekter på Nørrebro

Få info og tips om byudvikling – der kan vedrøre din andelsbolig på Nørrebro

Der er masser af bygge- og byfornyelsesprojekter, som kan have betydning for købet af ens andelslejlighed på Nørrebro. Du kan derfor altid kontakte base1 og få områdenyt og information om de fremtidige udsigter for ens andelsbolig på Nørrebro. Vi har nedenfor udvalgt nogle projekter, som får stor betydning for Nørrebro og muligvis din andelsbolig på Nørrebro.

Tip #1 – Byfornyelse: en andelslejlighed ved Nørrebro Station bliver ekstra attraktiv

Leder man efter en andelsbolig på Nørrebro, skal man ikke overse området omkring Nørrebro St., som ved første øjekast kan virke utiltalende på grund af byggerodet i forbindelse med den kommende metrostation og den slidte bebyggelse langs højbanen. Københavns kommune har dog vedtaget planer for at give området et tiltrængt kvarterløft. Det betyder, at en andelslejlighed på Nørrebro her vil blive endnu mere attraktiv.

Planen for kvarterløftet er, at højbanens ”mur” skal brydes ned og skabe rum for små butikker og hyggelige fællesarealer, og Nørrebro St. skal fungere som en velkommende port mellem Nordvest og Nørrebro. Når metroen kører fra Nørrebro St. i 2019, vil man også have en særdeles central andelsbolig på Nørrebro.

Tip #2 – Forøgelse af herlighedsværdien for en andelslejlighed på Nørrebros Blågårds Plads

Området omkring Blågårds Plads er de senere år blevet mere mondænt, men det moderne byggeri, som er blevet opført efter saneringen i 1970’erne, har bevirket, at området virker en smule kedeligt og uvelkomment. Københavns Kommune vil løse dette problem ved at lave et facadeløft af de kedelige bygninger og sikre mere grønt i området. Målet er, at folk med en andelslejlighed i Nørrebros “blå kvarter” vil komme til at opleve et mere indbydende byrum, som skal skabe bedre naboskab og herigennem forøge herlighedsværdien af at eje eksempelvis en andelsbolig i Nørrebros gamle arbejderkvarter.

Tip #3 – Ny andelsbolig på Nørrebros Stengade?

I området omkring Stengade og Folkets Park skal der bygges nye lejligheder, men om det bliver til en fremtidig type andelsbolig på Nørrebro, må tiden vise. Inden 2019 skal der være udarbejdet en helhedsplan for kvarteret, hvor de nye lejligheder skal skabe en bedre og mere helstøbt fornemmelse af et gennemtænkt område, end sådan som det fremstår i dag.

Der bygges masser af nyt byggeri på Nørrebro, men forsvindende lidt bliver til andelsboliger, og måske derfor fremstår de nuværende andelslejligheder på Nørrebro meget attraktive.

Vil du købe eller sælge andelsbolig på Nørrebro?

Kontakt en lokalkendt ejendomsmægler fra base1. Vi hjælper dig med dit salg eller køb af andelsbolig på Nørrebro

Tony Robinson

Adm. direktør – Ejendomsmægler MDE

tony

Butik: Nordvest og Administration

Telefon: 3389 8900 – 2032 6030
Email: tro@base1.dk

Ejendomsmægler Nørrebro: Find din lokale base1-butik her

 

Historier om salg af lejlighed på Nørrebro

Tips og råd fra glade kunder, der har købt eller solgt lejlighed på Nørrebro 

 • Ahornsgade 9, 3. th. - Lejlighed på Amager

  16. april 2014 Poul Steffensen – Sælger af ejerlejlighed på Nørrebro 

  Vedr. salg af min ejerlejlighed på Nørrebro, ved Ahornsgade 9, 3th. kan jeg kun varmt anbefale Base 1, bedre service fås ikke.
 • Fogedmarken 2, 4. th. - Lejlighed på Nørrebro

  11. juni 2014 Claes Kastholm – Sælger af ejerlejlighed på Nørrebro 

  Fremragende behandling. Lejligheden solgt på en uge til krævet pris. Alle papirer i forb, med handelens gennemførelse ordnet hurtigt og præcist.

 

Oplevelser på Nørrebro

Hvilke oplevelser ligger og venter på dig på Nørrebro?

Før bydelen omkring ens andelsbolig på Nørrebro blev de kreatives legeplads, var kvarteret kendt for at være et gammelt arbejderkvarter, hvilket bl.a. Den Røde Plads trækker nogle humoristiske tråde tilbage til. I dag trives storbykulturen, og bor du i en andelsbolig på Nørrebro, har du en lang række begivenheder lige uden for din bolig.

Distortion foregår fx hvert år over store dele af Nørrebro, og med en andelsbolig på Nørrebro vil man, måske fra sit lejlighedsvindue eller altan, opleve stemningen, som hvert år sætter Nørrebro på Danmarkskortet. Fra 29. april til 1. maj kan man også opleve Nørrebros specielle 48 timers festival, hvor man kan fordybe sig i alt fra yoga, pop-up debatter, teaterforestillinger og børneunderholdning.

Indkøbs og Shoppingmuligheder

I nærheden af din andelsbolig på Nørrebro er der masser af indkøbs og shoppingmuligheder. Er du glad for at bruge timer på at finde det helt rigtige loppefund, eller er du vild med unikke specielforretninger med det sidste nye inden for dansk mode, så skal du anskaffe dig en andelsbolig på Nørrebro.

Nørrebro Teater

Andelsbolig og Nørrebro Teater er ikke nogen dum kombination. Hvis man har en andel på Nørrebro nær Ravnsborggade, så tag et kig indenom. Teatret har som fokusområde stand-up og nyere musikshows. Teatres historie går helt tilbage til 1886 – til en periode, hvor der bestemt ikke var tænkt på andelslejligheder på Nørrebro. Dengang var Nørrebro en ny, ung bydel, der hovedsageligt bestod af moser og marker. Tænk engang.

Assistens Kirkegård – god til hyggeture og eftertænksomhed

Behov for en hyggelig gåtur til at løse tankerne op? Tag en tur ud af hoveddøren fra din andelsbolig på Nørrebro og aflæg H.C. Andersens grav et besøg – eller tag blot en spadseretur på Assistens Kirkegård mange hyggelige stier. Beliggende centralt på Nørrebro ligger en af landets bedst kendte kirkegårde, og hvis man ikke synes, det er makabert at besøge en kirkegård, er den altid et besøg værd. Men måske allerbedst om foråret, hvor alt står frodigt grønt og på spring.

Nørrebrogade – hovedåren: tæt på nærmest hver eneste andelslejlighed på Nørrebro

Nørrebrogade om aftenen har en newyorker-stemning over sig. Mangfoldighed, forretningsliv, unge mennesker og hele bylivet giver én en ærkeamerikansk fornemmelse, oplagt kombineret med et besøg på en af de mange ”diners” (på dansk: caféer, pizza-huse, restauranter med mere), som man også finder på gaden, som med god sandsynlig er inden for gåafstand af ens andelsbolig på Nørrebro. Hvis det er juletid, og gaden er pyntet op, hjælper det yderligere på stemningen!

Med en andelslejlighed på Nørrebro har man altså et hav af muligheder og unikke oplevelser tæt på, men samtidig er man også utrolig tæt på centrum af København, og bor man i andelslejlighed på Nørrebros ydre områder (Ydre Nørrebro), og trænger man til at komme ud af sin andelsbolig på Nørrebro, er det bare at hoppe op på cyklen og køre ind til centrum.

 

Nørrebrogade er en hovedåre midt i København. Liv, glade dage og tilbud i massevis.

Tæt på din andelsbolig på Nørrebro. Nørrebrogade er en hovedåre i København. Liv, glade dage og tilbud i massevis.