vores_butikker_slide-01

Ejendomsmægler Amager

Vil du købe eller sælge andelsbolig på Islands Brygge? Kontakt base1's
butik tilknyttet Amager, Christianshavn, Islands Brygge & Kastrup

Find butik

Andelsbolig Islands Brygge

Få her på siden et overblik over, hvordan en andelsbolig på Islands Brygge har udviklet sig samt status i det nuværende boligmarked.

Derudover kan du læse om Islands Brygge og områdets historie, landemærker, og selvfølgelig: hvilken type andelsbolig Islands Brygge byder på.

Islands Brygges udvikling

Historik for bydelen omkring din andelsbolig på Islands Brygge

Kimen til området og ens andelsbolig på Islands Brygge blev først lagt omkring 1880, da man opfyldte vandløbet fra Amager. Området var tiltænkt at være et industriområde, men bygherrerne fandt det hurtigt mere rentabelt at opføre lejlighedsejendomme. Økonomiske kriser og skiftende tider gjorde dog, at der ikke skete det store med Islands Brygge som beboelsesområde indtil cirka 1970.

Det Islands Brygge, som vi kender i dag, tog for alvor fart omkring årtusindeskiftet. Og da havnebadet ved Islands Brygge åbnede i 2002, kunne man for alvor mærke potentialet, med den fantastiske udsigt, den velbevarede industrielle stemning langs kajen og badevand lige foran hoveddøren i København.

Kombinationen af disse faktorer har bevirket, at en andelsbolig på Islands Brygge er ekstremt attraktiv.

Kvarteret har bevaret sin gamle arbejder charme, hvor man stadig kan møde de traditionelle bryggebeboere, til de nyere indbyggere fra den øvre middelklasse, som har råd til luksuslejlighederne langs havnefronten. Begge typer af boligejere, som er med til at give kvarteret et ekstra liv. På denne måde kan de forskellige personer og typer på Islands Brygge siges at afspejle de forskellige lejligheder og andelsboliger på Islands Brygge.

Fakta om Islands Brygge

Antal indbyggere på Islands Brygge13.805
HavnebadBydelen var det første sted, det blev etableret i KBH
Vidste du?Islands Brygge var vand, indtil opfyldingen i 1880’erne
Kendt person fra Islands BryggeMorten Stig Christensen

 

Andelsbolig på Islands Brygge og transport

De bedste transportmuligheder nær din andelsbolig på Islands Brygge

Ens andelsbolig på Islands Brygge er uhyre tæt på Amager Boulevard

Er bilen din foretrukne transportmiddel, vil en andelsbolig på Islands Brygge ikke være en dårlig lokation i København. Området ligger meget tæt på Amager Boulevard, hvilket gør det nemt at komme på motorvejen. Derudover kommer man hurtigt ind gennem byen via Langebro og H. C. Andersens Boulevard.

Metroen

Introduktionen af metroen i København bandt for alvor byen sammen, og særligt blev afstanden til Amager markant mindre. Med en andelsbolig på Islands Brygge er man således tæt på resten af byen, men samtidig kan man opleve kvarterets særegne karakter.

Cykelslangen og Bryggebroen

Det har i længere tid været besværligt at komme fra fx en andelsbolig på Islands Brygge og det resterende Amager og ind til København, på grund af vandet og de få broer. Men med Bryggebroen og Cykelslangen kan man nemt suse lige over vandet helt ugeneret af bilos og trafiklys! På ganske få minutter kan man dermed komme fra Islands Brygge til Vesterbro, Rådhuspladsen eller Hovedbanegården. Samtidig er de to nye broer en del af supercykelstien, som fortsætter videre gennem Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro og til Nordhavn.

 

Udbudet af andelslejligheder på Islands Brygge

De forskellige typer af andelsboliger på Islands Brygge

Andelsboliger på Islands Brygge kan siges at ligge i et stille smørhul mellem den meget populære havnepark, havnebadet og Amager Fælled.

Næsten hver en andelsbolig på Islands Brygge ligger desuden trukket bort fra den rå, charmerende havnepromenade med badefaciliteterne. Det betyder, at andelsboligerne på Islands Brygge typisk kan nyde en større ro i sommermånederne, hvor der er minimal trafik på de små, gamle veje.

Generelt kan man sige, at der findes to typer af lejligheder på Islands Brygge:

  • Den ældre bebyggelse fra 1880 til 1910.
  • De nye, mere luksuriøse bebyggelser fra 2000 og frem til nu.

Af disse et det kun den første slags, som er blevet til andelsboliger på Islands Brygge, opført fra omkring 1880’erne – og de minder derfor meget om de klassiske københavnske lejligheder.

Det gør, at man i en klassisk andelsbolig på Islands Brygge kan mærke det gamle arbejderkvarters charme: med store fælles gårdhaver, røde murstensbebyggelser og små gader med høje stuelejligheder. Få hundrede meter væk kan man slentre ned langs havneparken og se de eksklusive lejligheder og det leben, der er ved havnebadet om sommeren. Den spektakulære blanding af nyt og gammelt giver kvarteret en særlig charme og karakteristika, som ikke fås andre steder i København.

Synes du, at det lyder tiltalende, så skynd dig at finde en andelsbolig på Islands Brygge. Der bliver ikke bygget så mange flere af dem!

 

Andelslejlighed Islands Brygge/Amager

 

Fremtiden for din andelsbolig på Islands Brygge

Ens andelsbolig på Islands Brygge bliver omgivet af spændende byliv i fremtiden

For dem, der ejede en andelsbolig på Islands Brygge under finanskrisen, har man kunnet mærke, hvordan byggeriet mindskedes, og området igen fik lov til at tage luft ind.

På den anden side af finanskrisen bygges der igen masser af lejligheder på Islands Brygge, og det betyder, at der kommer til at være masser af nye indbyggere, og at butikslivet vil begynde at få nyt liv.

Nogle af de byggerier, som for alvor kommer til at karakterisere bylivet, efterspørgslen og dermed også priser for din andelsbolig på Islands Brygge, er:

Tip #1 – Sfinxen: arkitekttegnet luksusbyggeri

I slutningen af 2016 står Sfinxen færdigt, som bliver nye ejerlejligheder med udsigt over Amager Fælled og med lejlighedsstørrelser på op til 215 m². Man får egen parkeringskælder og stort lysindfald og funktionalitet.

Tip #2 – 500-600 nye lejligheder på Havnebryggen

Henning Larsen Architects har tegnet Havnebryggen, som bliver et af de små, intime steder på Islands Brygge. I fremtiden vil man måske fremhæve dette område, sammen med de tilbagetrukne andelsboliger på Islands Brygge som kvarterets mest charmerende. Det, der gør byggeriet unikt, er, at hele området er tegnet og planlagt af arkitektgruppen, hvor hovedlinjerne i byggeriet skal samle havnen og Amager Fælled. Det samlende element bliver grønne og inviterende områder imellem bygninger, som kommer til at rumme 500-600 nye lejligheder.

Attraktive andelsboliger på Islands Brygge

En andelsbolig på Islands Brygge ligger i et af Danmarks mest attraktive områder

At ens andelsbolig på Islands Brygge er beliggende i et efterspurgt område, afspejler sig i priserne på ejerlejligheder i bydelen.

Dette er med til at gøre en andelsbolig på Islands Brygge endnu mere attraktiv, og derfor kan de også være svære at finde. Det unikke ved en andelsbolig på Islands Brygge er, at man har en god lokation i forhold til indre by, havnen og den unikke urbane strand og Amager Fælled.

Kigger man på priserne for Amagers dyreste lejligheder, kan man dog se, at prisniveauet for Islands Brygge er ved at finde et naturligt niveau, hvor det stadig hører til helt i toppen, men at andre områder på Amager også begynder at rykke på sig.

Det betyder, at en ejer af en andelsbolig på Islands Brygge får et tiltrængt pusterum fra meget af byggeriet, men også at området begynder at finde sin fremtidige form, og at resten af det Amager, som befinder sig lige rundt om hjørnet, for alvor er ved at transformere sig til en attraktiv bydel med masser af aktivitet og spændende tilbud.

Islands Brygge og især havneparken har de senere år oplevet, hvordan den er blevet en fast bestanddel af den danske sommer og centrum for DR’s storskærmsevents ved slutrunder i fodbold. Herudover byder området også på utallige jazzkoncerter under Copenhagen Jazzfestival, Sankt Hans-fest og hyggelige loppemarkeder.

Med en andelsbolig på Islands Brygge vil man således have nem adgang til unik natur og afslappet sommerstemning, samtidig med at der er et væld af aktiviteter og oplevelser, som der kun bliver flere af i fremtiden.

 

Vil du købe eller sælge andelsbolig på Islands Brygge?

Ring eller kontakt en dygtig og lokalkendt ejendomsmægler på Amager, så kan vi hjælpe dig med at købe eller sælge din andelsbolig på Islands Brygge

Tony Robinson

Adm. direktør – Ejendomsmægler MDE

tony

Butik: Nordvest og Administration

Telefon: 3389 8900 – 2032 6030
Email: tro@base1.dk

Ejendomsmægler Amager: Find din lokale base1-butik her

 

Erfaringer med køb og salg af andelsbolig på Islands Brygge og Amager

Erfaringer i forhold til køb og salg af andelsbolig på Islands Brygge samt det øvrige Amager

 

Must See nær ens andelsbolig på Islands Brygge

Anbefalede oplevelser i nærheden af din andelsbolig på Islands Brygge

Shopping

På Islands Brygge er der masser af shoppingmuligheder, og med Fisketorvet i gåafstand har man adgang til et af Københavns største shopping malls. Der er ikke noget decideret butiksstrøg nær andelsboliger på Islands Brygge, men man skal dog ikke fortvivle, idet at ens andelsbolig på Islands Brygge er central placeret. Strøget, Magasin og Illum er højst 10 minutter væk på cykel. Så er man glad for shopping, skal man ikke være bange for at købe en andelsbolig på Islands Brygge.

Fisketorvet og Fields

Finder man en andelslejlighed på Islands Brygge har man masser af shoppingmuligheder. Det lokale butiksliv er i fremgang, men de to helt store steder er Fisketorvet og Fields. Hvor Fisketorvet er i gåafstand, og takket være Bryggebroen kan Fields nås via cykel, men metroen er selvfølgelig klart det nemmeste. Her har man adgang til to af Københavns største shoppingcentre. Er dette ikke nok til at dække ens behov, er der ikke mere end 10 minutter på cykel ind til Strøget.

Københavns urbane strand

Island Brygges havnebad rummer flere forskellige bassiner, et børnebassin, et svømmebassin og et udspringsbassin. Havnebadet og den urbane strand på Islands Brygge kan siges at indikere, hvordan København som by er blevet renere. Vandet i den før så beskidte havn er nu lige så rent som vandet i Øresund, og samtidig har byen fået et væld af rekreative tilbud, som udtrykker at livet i byen ikke længere handler om arbejde og søvn, men også underholdning, afslapning og nydelse.

Langebro – en af Københavns mest ikoniske broer

Københavns længste bro er bindeleddet fra ens andelsbolig på Islands Brygge og København City. En ofte og kærlig ment sammenligning laves ofte med Langebro og Brooklyn Bridge, men broen har også været centrum i de Sorte Spejderes sidste radioudsendelse og Gasolins store hit med titlen af samme navn. Man kan være heldig, at ens andelsbolig på Islands Brygge har udsigt til broen, city og havnefronten.

 

Islands Brygge – eller i folkemunde bare ”Bryggen” – byder på et fantastisk mylder af liv i København.

En andelsbolig på Islands Brygge giver adgang til et fantastisk mylder af liv.