vores_butikker_slide-01

Ejendomsmægler Amager

Vil du købe eller sælge andelsbolig på Amager? Kontakt base1's
butik tilknyttet Amager, Christianshavn, Islands Brygge & Kastrup

Find butik

Andelsbolig Amager

Vil du vide mere om andelsboliger på Amager? Og har du behov for at lære området at kende og få tips til at finde den optimale andelsbolig på Amager? Så bliv her på siden – hvor du kan få nyttig viden og fakta om din andel på Amager.

Historien om Amager

Hvordan bydelen har udviklet sig – og hvad det har betydet for byggeriet af andelslejligheder på Amager

Det var i årene 1515-1521, at Amager for alvor fik en plads i historiebøgerne. Christian d. II fik her hentet 24 hollandske/belgiske familier til Amager for at starte grøntsagsdyrkning. Tilflytterne har været med til at præge områder som Store Magleby, og i særdeleshed Hollænderdybet.

Det nyere byggeboom på Amager blev skudt i gang i 1992, da planerne for Ørestaden og metroletbanen blev godkendt.

Den fortsatte byudvikling, som finder sted på Amager, resulterer i, at der fortsat kommer nye spændende byrum, og man ser derfor tit andelsboliger på Amager formidlet af base1. Finder man en andelslejlighed på Amager har man mulighed for at fiske, svømme, kitesurfe, løbe og meget mere. Der vil endda fra 2017 være mulighed for at stå på ski på Amagerforbrændingen. Med andre ord, man får ikke et større udvalg af udendørsaktiviteter noget andet sted i København.

Fakta om Amager

Om indbyggere på AmagerCirka 1/3 af Københavns Kommunes indbyggere
HistorieChristian d. II fik grøntsagsdyrkere til øen for at forsyne hoffet med grønt
Vidste du?Amager huser Nordens største klatrecenter
Vidste du også?En del af Christianshavn er bygget på pæle, ligesom i Venedig
Kendt person fra AmagerNicklas Bendtner

 

Transportmuligheder nær din andelsbolig på Amager

Overblik over transportmulighederne i og omkring din andelsbolig på Amager

Køber man en andelsbolig på Amager, har man nogle af de bedste transportmuligheder i hele København.

Metroen

Med metroen blev Amager pludselig utrolig godt forbundet med resten af København. Med en andelsbolig på Amager får man udover en hurtig adgang til særligt centrum af København og Vesterbro også adgang til et spændende og blomstrende kulturliv, en kort metrotur væk.

Vandet samt cykel- og gangbroer – samlingspunkt såvel som transportvej

Kombinationen af byfornyelsesprojekter nær ens andelsbolig på Amager, og det faktum at industrien har forladt Amager, har bevirket, at man har kunnet integrere vandet omkring Amager i amagerkanernes hverdag. Vandet fungerer således som samlingspunkt, et sted for afslapning med den nye strandpark, havneparken og de forskellige havnebade. Vandet er samtidig også blevet en transportvej for hverdagen, og med de nye cykel- og gangbroer over havnen er Amager kommet tættere på København end nogensinde før.

Type andelsboliger på Amager

En andelsbolig på Amager er varieret i sin form. Der findes alt fra gamle andelsforeninger til nyopførte andelsbyggerier

Der er et rigt udvalg, hvis du kigger efter andelsbolig på Amager. En hurtig søgning efter ”andelsbolig Amager” på google viser, at der er rigeligt med forskelligartede andelslejligheder på Amager. Fra klassisk etagebyggeri fra slutningen af 1800-tallet til begyndelsen af 1900-tallet, til moderne arkitektoniske perler. Størrelserne på lejlighederne varierer også, og man kan få en 1 værelse studiebolig med fx 2-3 værelser, som egner sig perfekt til at huse flere personer eller mindre familier. Andelsboliger på Amager er desuden ofte ret studievenlige, idet man på øen befinder sig tæt på KUA.

Gængse typer af andelsbolig på Amager:

  • En gammel, klassisk andelslejlighed på Amager, med stuk og autentisk atmosfære.
  • En familieorienteret andelslejlighed i Amagers Ørestad.
  • En andelsbolig i Amagers arbejderkvarter i det urbane badekvarter, Islands Brygge.

De sidste 20 års udvikling på Amager indkapsler udviklingen for København, hvor man kombinerer nyt og gammelt, laver grønne kvarterløft, og hvor industriens udflytning bliver udnyttet til at skabe nye unikke kvarterer. Amagers forskellige kvarterer og moderne og gamle byggeri gør, at det er let at finde en andelsbolig på Amager, som passer til ens behov.

Ved at købe en andelsbolig på Amager, kan man også sikre sig nærhed til Københavns største naturområde, Amager Fælled og Københavns største strand, Amager Strandpark. Naturarealerne, som ligger meget tæt på de mange andelslejligheder på Amager, danner en perfekt ramme for fritidsaktiviteter.

Andelslejlighed Amager – Video

 

Byplaner der kan indvirke på efterspørgslen på andelsboliger på Amager

Projekter, der kommer til at få indflydelse for ens andelsbolig på Amager

En typisk andelsbolig på Amager har været vidne til en vanvittig udvikling, og udviklingen fortsætter også de næste mange år. De næste par år er der nye spændende projekter, som tilfører nye lejligheder til Amager. Disse projekter vil have betydning for din bolighandel, da der opstår nye kvarterer, sker ændringer i udbuddet og efterspørgslen, ligesom der skabes nye rammer for fritidsliv.

Hos base1 kan vi hjælpe dig til at forstå, hvilken betydning det har for dit køb af andelsbolig på Amager.

Tip #1 – Up-to-date arkitektur og højdebyggeri: Faste Batteri

Faste Batteri bliver moderne, højt byggeri, som vil inkorporere brokvarterenes karakteristika, så der skabes en nærhed og trygge rammer for børnefamilier, butikker og naturområder med legepladser. Dette gør man ved at skabe grønne strøg langs bygningernes facader og små rum og pladser mellem bygningernes facader.

Tip #2 – Papirøen: kultur og rekreation helt tæt på din andelslejlighed på Amager

Det udvalgte forslag til byggeriet på Papirøen tager udgangspunkt i madmarkedet og integrerer det i en blanding af almene boliger, kunstudstillinger og en svømmehal. Byggeriet bliver særegent, fordi man gør hele stueetagen tilgængelig for offentligheden, hvilket også betyder, at byggeriets grønne gårdhave bliver en offentlig grøn park, hvor man kan køle af i skyggen og nyde den intime gårdstemning.

De to ovennævnte projekter skaber masser af lejligheder og rekreative områder, men bygningerne bliver også nye pejlepunkter for København, idet de skyder i højden. Arkitekterne mener dog, at der er taget hensyn til at integrere nybyggeriet, så det passer til området, den eksisterende skyline og bybillede.

Boligpris for en andelsbolig på Amager

Andelsboliger på Amager er til at komme i nærheden af økonomisk, sammenlignet med øvrige københavnske bydele

Amager er den ø i Danmark, som har den største befolkningskoncentration, og det betyder, at ens andelsbolig ved Amagers mange boligområder bestemt er til at få øje på. Den periodevise udbygning af Amager har gjort, at der findes mange forskellige og interessante områder på Amager – og derved også en god mulighed for at finde en interessant andelsbolig på Amager.

Kvartererne udmærker sig ved at have en speciel charme, fra de brostensbelagte kanalgader i Christianshavn til de nye lejlighedsbyggerier i Ørestaden.

Fælles for de forskellige kvarterer er, at man har nogle af Københavns bedste transportmuligheder. Man kommer nemt fra og til ens andelsbolig på Amager. Over hele Amager har man nemlig bekvem adgang til metroen, ligesom der kører flere a-busser, og man kommer til at have kort vej til motorvejen. De nye gang- og cykelbroer har endvidere gjort, at det er blevet meget nemmere at komme til eksempelvis Vesterbro, Frederiksberg og indre by.

Generelt er ejerlejligheder og andelslejligheder på Amager billigere end de andre centrale kvarterer i København. Prisen for en andelslejlighed på Amager er anderledes, idet den ikke i samme grad er styret af markedskræfterne. Det virker dog til, at andelsboliger på Amager følger den samme tendens som ejerlejlighederne. Dette betyder, at det kun er Valby, Nordvest og Sydhavnen, som er billigere.

En nyetableret andelsbolig på Amager er med til at mindske skellet mellem udbud og efterspørgslen, og i det hele taget er nybyggeriet på øen med til at skabe en mere jævn prisudvikling i forhold til resten af København, hvor der ikke er den samme grad af nyopførte lejligheder og andelsboliger som på Amager. De lidt lavere priser, de nye spændende projekter og den lette adgang til resten af København er med til at gøre en andelsbolig på Amager mere attraktiv.

 

Vil du købe eller sælge andelsbolig på Amager?

En ejendomsmægler fra base1 står parat til at hjælpe dig – hvis du er interesseret i salg eller køb af andelsbolig på Amager

Tony Robinson

Adm. direktør – Ejendomsmægler MDE

tony

Butik: Nordvest og Administration

Telefon: 3389 8900 – 2032 6030
Email: tro@base1.dk

Hvis du leder efter andelslejlighed på Amager, så kontakt base1’s boligbutik på Amager

 

Andelsbolig på Amager – Personlige salgshistorier

Et par personlige historier med tips og gode råd ved salg af andelsbolig på Amager

 

Oplevelser på Amager

Der findes et hav af oplevelser og seværdigheder nær ens andelsbolig på Amager

Andelsboligerne på Amager har masser af spændende oplevelser og seværdigheder lige ude foran døren. Fra din andesbolig på Amager får du blandt andet adgang til spille- og kultursteder, unikke historiske tidslommer (Christianshavn og Christiania), Amager Fælled og verdensberømt arkitekttur.

Amager Bio

Amager Bio har det særkende, at lyden er helt i top, samt lækkert interiør i forhold til mange af de andre spillesteder i København. Den gode lyd skyldes, at spillestedet er placeret, som navnet antyder, i en gammel biograf.

Tietgenkollegiet – hvis man ikke kan finde en andelsbolig på Amager

Kan man ikke finde en andelsbolig på Amager, men er studerende, har man selvfølgelig mulighed for at flytte ind på Tietgenkollegiet. Kollegiet er nok Danmarks mest karakteristiske kollegie, som ligger lige ved indgangen til Ørestaden, hvor man har adgang til store grønne arealer, metroen og kan nyde de arkitektonisk bygninger, som omkranser området.

Den Blå Planet – Danmarks største akvarium

Akvariet blander sig flot med i toppen over Danmarks mest besøgte turistattraktioner, hvilket skyldes en smuk blanding af dets specielle ydre og den 4 million liter store oceantank, hvor der findes pigrokker og Tigerhajer. Det er en særlig følelse at stå i glastunellen og se de store fisk og hajer svæve hen over én.

Christianshavn – kanalkvarter med charmerende andelsboliger

Christianshavn er på mange måder helt sin egen. De små kanaler, de mange husbåde og de hyggelige brostensbelagte gader gør, at man kan gå på opdagelse i kvarteret og opdage nye kroge og steder. Der findes få andelslejligheder på Amagerdelen, kaldet Christianshavn. Til gengæld har disse andelsboliger Amagers mest charmerende udsigt.

Amager Strandpark – Stranden med sin egen metrostation

Amager strandpark er en kunstigt anlagt strand og den ligger ikke langt fra centrum. Der findes også andesboliger ved Amager Strand, og området har et fantastisk sommerliv, hvor man kan nyde udsigten over Øresund og tage en slentretur, langs klitterne og blive henstillet til klassisk dansk sommerferiestemning, mindre end 20 minutters cykling fra Rådshuspladsen.

 

Andelsboliger på Amager er nær hyggelige små caféer og butikker.

Der er mange små hyggelige små caféer og butikker nær ens andelsbolig på Amager.