Dybbølsgade 36, 2. tv., 1721 København V

Lækker 2V med sydvendt altan og stort flot badeværelse

Markant og velholdt ejendom fra 1902 med mange smukke detaljer, såsom karnapper, to flotte tårne samt smukt indgangsparti. Her lander du pladask i det pulserende Vesterbro-liv med de hippe værtshuse, de små grønthandlere, specialbutikkerne og det lystige liv. I ejendommen finder du et af byens bedst kendte samlingssteder, Kihoskh, samt Itzi Pitzi der begge er perfekte bekendtskaber, når du skal hygge på Boulevarden. Ejendommen er løbende istandsat, og foreningen er ved at afslutte en renovering af kælderen, som sælger betaler for. Derudover er der brugsret til et hyggeligt, grønt og aflukket gårdmiljø.

Lejligheden ligger pragtfuldt på 2. sal med sydvendt sol, fri udsigt og indeholder: Fin fordelingsentré. Stort nyere badeværelse med separat bruseplads og gulvvarme. Rummeligt soveværelse med skabsplads og rolig beliggenhed til gården. Lyst køkken med hårde hvidevarer. Den skønneste opholdsstue med udgang til solrig altan og masser af plads til hygge- og spiseafdeling.

Derudover kan du glæde dig over nyere gennemgående trægulve, hvide vægge, termovinduer, kælderrum, billige ejerudgifter og en sydvendt altan.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.