Hamletsgade 30, st. tv., 2200 København N

Unik 3V i flere plan i "upcoming" område ved den sorte plads - 96 veludnyttede etagemetre

Unik 3V i flere plan i "upcoming" område ved den sorte plads - 96 veludnyttede etagemetre

I velstyret ejerforening tilbyder vi nu en lejlighed, der har sin helt egen stil. Beliggenheden er yderst central med bl.a. 2 nye metrostationer indenfor kort tid, 1 minut til både den røde og sorte plads/kilen, Nørrebro's velkendte diversitet og alt hvad du kan ønske dig af indkøb fra små sjove butikker. Ejerforeningen er velstyret og har lige fået nyt lækkert gårdmiljø ligesom ejendommen løbende vedligeholdes. Er du på udkig efter en lejlighed udover det sædvanlige, skal du investere lidt tid i denne perle.

Lejligheden indeholder: Direkte indgang til lyst og nyere køkken/alrum med kig til stuen. Renoveret badeværelse med gulvvarme og separat bruseplads. 2 gode soveværelser - det ene med udgang til altan, hvorfra der er kig til det nye gårdmiljø. Et par trin ned finder du den lyse og regulære opholdsstue med masser af indretningsmuligheder. Derfra er der igen en trappe ned til yderst anvendelig underetage, hvor kun fantasien sætter grænser i forhold til indretning og anvendelse.

Derudover får du spændende detaljer, termovinduer, loftrum, fællesvaskeri og en pragtfuld lejlighed i den del af Nørrebro, der er i rivende udvikling..

Lejligheden har hjemfaldspligt til Københavns kommune, som sælger forlænger.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.