Sorrentovej 4, 2. mf., 2300 København S

Fantastisk flot og nyistandsat lejlighed med solrig altan

Kom og oplev en total nyistandsat lejlighed med god stemning og det dejligste lys ind ad vinduerne. Sælger har netop istandsat lejligheden efter alle kunstens regler, og den fremtræder således helt ny, moderne og lækker.

Lejligheden ligger i et trygt og eftertragtet kvarter. Her er du tæt på alt hvad du skal bruge, og samtidig ligger lejligheden stille og roligt uden trafikstøj. Ejerforeningen er velstyret, og de sørger for en velholdt ejendom med gode fællesfaciliteter. I umiddelbar nærhed finder du Metro, Amager Strandpark, hyggelige specialbutikker på Amagerbrogade, caféer med meget mere. Omkring ejendommen finder du grønne rekreative områder og nem adgang til gratis parkering.

Her kan du glæde dig over: Splinternyt køkken med hårde hvidevarer og i åben forbindelse til stueareal. I stuen er der praktisk sovealkove og udgang til sydvendt altan. Nyrenoveret badeværelse med fliser og rigelig bruseplads. Fin velkomstentré med skabsplads.

Derudover får du flotte afhøvlede trægulve, hvide og nymalede vægge/lofter med filt, termovinduer, ny elektricitet, eget kælderrum, cykelparkering og fællesvaskeri.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.