Florensvej 14, st. mf., 2300 København S

Indflytningsklar begynderlejlighed med altan

I det populære og trygge "Italienskvarteret" ligger denne hyggelige begynderlejlighed. Ejendommen er løbende vedligeholdt, og ligger tilbagetrukket omkranset af grønne områder, med hyggelige birketræer og gode fællesfaciliteter. Beliggenheden er i top - det betyder, at du er i gå-afstand til Metroen samt Amager Strandpark. Derudover har du offentlig transport, let adgang til gratis parkering og dagligvare-butikker rundt om hjørnet. Her er den perfekte kombination af nærhed til København city, uddannelsesinstitutioner og samtidig med let adgang til grønne friarealer.

Foreningen er velstyret og tilbyder bl.a. eget kælderrum, cykelparkering, "byttecentral" og vaskeklubber/fællesvaskeri.

Lejligheden er istandsat i 2015, klar til indflytning og indeholder: Entré med skabsplads. Rummeligt flisebadeværelse med brus. Nyere lyst køkken med hårde hvidevarer. Lys og veldisponeret opholdsstue med gode indretningsmuligheder og udgang til solrig altan.

Derudover kan du glæde dig over lyse trægulve, hvide vægge, nyere elektricitet og alle muligheder for et perfekt studieliv.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.