Sankt Peders Stræde 32, 2., 1453 København K

112 yderst atmosfærefyldte og nyistandsatte kvm. - Pragtfuld 4-værelses moderniseret med den største respekt

Med optimal beliggenhed i Latinerkvarteret er vores anbefaling - se denne smukke lejlighed. Her får du det bedste af alle verdener. En yderst central beliggenhed med alt i gå-afstand og samtidig en rolig og tryg placering. De tilbud som naturligt forekommer i en storby folder sig ud, og du kan frit vælge mellem specialbutikker, kreative restauranter, rekreative områder, fordybelse ved kanalerne eller Domkirken eller blot en slentretur i "din by". Lejligheden ligger i Middelalderbyen i en karakteristisk ejendom fra 1797 på "sunny side" af gaden. Foreningen tilbyder et fælles kælderareal og vaskeri.

Sælger har i sin ejerperiode fået lagt nye brede plankegulve, etableret nyt badeværelse, lavet nyt køkken og optimeret indretningen.

Indgang til lejligheden sker via porten og en trappe på bagsiden af huset - lejligheden indeholder: Åben velkomstentré med skabe. Lækkert lyst køkken med alle hårde hvidevarer. 2 store smukke stuer en suite - adskilt af franske dobbeltdøre og med et utal af indretningsmuligheder. 2 store værelser, begge med masser af skabsplads og med vinduer til den lille stille gård. Rummeligt, nyt badeværelse med separat brus og vaskesøjle.

Endvidere dobbelte dannebrogsvinduer, hvide vægge/lofter med filt, ny elektricitet og masser af "good-feeling".

Vi anbefaler en fremvisning af denne smukke lejlighed.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.