Mellemforts Allé 4, st. th., 2300 København S

Superflot 2-værelses delelejlighed med en følelse af egen have

Hyggelig rødstensejendom fra 1932 med pragtfuldt grønt og lukket gårdmiljø. EF Mellemfortet er en lille eftertragtet enklave med kort afstand til Strandparken, Metrostation (Lergravsparken), rekreative områder og uddannelsesinstitutioner. Området har den rette balance mellem fred og ro samt kort afstand til spændende caféer, restauranter og aktiviteter. Der er godt naboskab i foreningen, og der tilbydes bl.a. loftrum, festlokale og et rart og trygt gårdmiljø. I ejerudgiften er der indeholdt både TV-pakke og internet.

Lejligheden står i super flot stand og planløsningen er perfekt til 2 studerende. Indeholder: Fordelingsentré med god plads til overtøjet. Rummelig opholdsstue. Lækkert køkken med spiseplads og udgang til gården via bagtrappen - næsten som egen have. Nydeligt flisebadeværelse med plads til at bade uden det hele bliver vådt. Veldisponeret soveværelse med rolig beliggenhed til den grønne gård.

Derudover kan du glæde dig over flotte trægulve, hvide vægge/lofter med filt, nyere elektricitet, termovinduer og alle muligheder for et trygt hjem.

Skal du ha' solgt din egen bolig? Så ring 3389 8900 eller skriv til os på kundeservice@base1.dk , og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.